logo

NEST

NEST

Boho Atelier

Graaf van Vlaanderenplein 40, Gent

LOCATIE

NEST

Meer dan 70 initiatiefnemers verzamelen zich in de oude stadsbibliotheek in Gent. Gaandeweg ontstonden 13 groepen op basis van gedeelde of aanvullende interesse. Iedere groep werkte een eigen aanbod uit dat voor iedereen beschikbaar is. Zij handelen autonoom en bepalen zelf de spelregels voor het gebruik van hun aanbod en ruimte. Samen schrijven zij van 1 mei tot 31 december 2017 het programma voor de tijdelijke invulling. Samen zijn zij : NEST.

OPENINGSUREN
Ma, Di, Wo, Vr, Za: 10u-19u
Do: 10u-21u
Zo: gesloten

KUNSTENAAR

Boho Atelier

Enkele jaren geleden startte Katrien Klausing met het Boho Atelier in Gent waar ze haar passie voor modeontwerpen door geeft aan jongeren en volwassenen. In samenwerking met enkele organisaties in Gent introduceerde ze het Wild Breien project: na de ingepakte bruggen, het bekende kanon de Dulle Griet, trappen, straatlantaarns, fietsen en interieurs is het nu de beurt aan de piano!

123-PETER

NEST

Meer dan 70 initiatiefnemers verzamelen zich in de oude stadsbibliotheek in Gent. Gaandeweg ontstonden 13 groepen op basis van gedeelde of aanvullende interesse. Iedere groep werkte een eigen aanbod uit dat voor iedereen beschikbaar is. Zij handelen autonoom en bepalen zelf de spelregels voor het gebruik van hun aanbod en ruimte. Samen schrijven zij van 1 mei tot 31 december 2017 het programma voor de tijdelijke invulling. Samen zijn zij : NEST.

VREE WIJZE PARTNERS MAAT!

Sioen Film Fest Gent Port of Ghent Quatre Mains Stad Gent Glossy Stille Bliksem Anders. Code D'or Provincie Oost-Vlaanderen Blackbirds Quality colors Yamaha Tour support

We gebruiken cookies op onze website, maar alleen voor een betere surfervaring.