logo

NEST

NEST

Odisee

Graaf van Vlaanderenplein 40, Gent

LOCATIE

NEST

Meer dan 70 initiatiefnemers verzamelen zich in de oude stadsbibliotheek in Gent. Gaandeweg ontstonden 13 groepen op basis van gedeelde of aanvullende interesse. Iedere groep werkte een eigen aanbod uit dat voor iedereen beschikbaar is. Zij handelen autonoom en bepalen zelf de spelregels voor het gebruik van hun aanbod en ruimte. Samen schrijven zij van 1 mei tot 31 december 2017 het programma voor de tijdelijke invulling. Samen zijn zij : NEST.

OPENINGSUREN
Ma, Di, Wo, Vr, Za: 10u-19u
Do: 10u-21u
Zo: gesloten

KUNSTENAAR

Odisee

De opleidingen Energietechnologie en Ontwerp- en Productietechnologie van Odisee technologiecampus Gent bouwden deze vleugelpiano om met allerlei elektronische snufjes. Het project loopt verder en zo zullen er nog uitbreidingen volgen en voorziene zaken verder worden uitgewerkt.
Momenteel is er vooral aandacht besteed aan lichteffecten en logo’s. Er zitten enkele microfoontjes ingebouwd zodat het licht kan reageren op het pianospel. De sampler en het display die ook reeds voorzien zijn dienen nog verder te worden uitgewerkt.
Aan de originele techniek, snaren en klankkast is niks veranderd, dus de piano is nog helemaal bespeelbaar zoals voorheen.

123-PETER

NEST

Meer dan 70 initiatiefnemers verzamelen zich in de oude stadsbibliotheek in Gent. Gaandeweg ontstonden 13 groepen op basis van gedeelde of aanvullende interesse. Iedere groep werkte een eigen aanbod uit dat voor iedereen beschikbaar is. Zij handelen autonoom en bepalen zelf de spelregels voor het gebruik van hun aanbod en ruimte. Samen schrijven zij van 1 mei tot 31 december 2017 het programma voor de tijdelijke invulling. Samen zijn zij : NEST.

VREE WIJZE PARTNERS MAAT!

Sioen Quatre Mains Stad Gent Glossy Stille Bliksem Code D'or Quality colors Tour support Blackbirds Provincie Oost-Vlaanderen

We gebruiken cookies op onze website, maar alleen voor een betere surfervaring.