logo

Stadshal

Stadshal

Quatre Mains

Poeljemarkt , Gent

LOCATIE

Stadshal

De open stadshal uit glas, hout en beton is een architecturaal hoogstandje met een opvallende dakstructuur. Onder de stadshal gaat een grand café schuil. Het stadsparkje op het tweede, lager gelegen niveau is afgebakend met een stenen muur waar je kan uitrusten, lezen of luisteren naar een intermezzo op de piano.

OPENINGSUREN
Ma-Vr: 08u-22u
Za-Zo: 09u-22u

 

KUNSTENAAR

Quatre Mains

Dag op dag twee jaar geleden is Quatre Mains Klaviercentrum teruggekeerd naar het centrum van Gent, de plek waar ze thuishoren. Met veel plezier heeft het team van Quatre Mains de schouders gezet onder een artistiek project, een zot idee gerealiseerd, genaamd The Piano Wall.
Piano’s hebben een lang muzikaal leven, maar wat erna? “bewust leven begint met bewust recycleren” Quatre Mains ging de uitdaging aan. 8 buffetpiano’s worden verbonden tot een lange geschakelde muur. 8 stille getuigen omarmen een A. Förster-vleugelpiano.

123-PETER

Gent Festival van Vlaanderen

Gent Festival van Vlaanderen is een muziekevenement dat kadert binnen het Festival van Vlaanderen. Het festival maakt er een erezaak van om hoogstaande programma’s met klassieke muziek en wereldmuziek te brengen en musici uit binnen- en buitenland te laten optreden.

VREE WIJZE PARTNERS MAAT!

Sioen Film Fest Gent Port of Ghent Quatre Mains Stad Gent Glossy Stille Bliksem Anders. Code D'or Provincie Oost-Vlaanderen Blackbirds Quality colors Yamaha Tour support

We gebruiken cookies op onze website, maar alleen voor een betere surfervaring.